Onderhoud & Reparaties

alle merken, alle onderdelen

Een goed onderhouden auto is beter te verkopen en levert bij inruil meer op. Daarom adviseren wij om uw auto periodiek te laten controleren. Bij een moderne auto (bouwjaar vanaf 2005), is afhankelijk van de kilometerstand één onderhoudsbeurt per jaar vaak voldoende. Een oudere auto heeft vaak meer onderhoud nodig.

Alle merken, alle onderdelen

Bij Huisman Reparaties onderhouden en repareren we alle merken auto’s. Maar ook onderhoud en reparatie van andere voertuigen met een motor nemen wij graag voor onze rekening. Indien gewenst zelfs bij u op locatie, als u bijvoorbeeld een boot heeft.

Hoort u gerammel of getik in uw auto? Heeft u het idee dat er motorisch iets niet in orde is? Gaat er plotseling een waarschuwingslampje branden dat niet uitgaat nadat u uw banden heeft opgepompt of uw olie heeft aangevuld? Dan is het raadzaam om uw auto zo spoedig mogelijk te laten controleren. Wij beschikken over diagnoseapparatuur om ieder probleem op te sporen. Of het nu gaat om een elektrische of mechanische storing, wij vinden de oorzaak.

Geen verrassingen én 3 maanden garantie

U krijgt vooraf altijd een prijsopgave van de reparatiekosten. Komen we tijdens de reparatie iets tegen dat we niet hadden voorzien, dan brengen we u op de hoogte. Zonder uw toestemming doen we niets. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Op alle reparaties geven wij 3 maanden garantie.